tirsdag 4. september 2012

Fellefangst Av Mink

Fellefangst av mink er en artig jaktform. Her finner du det du trenger av info for å fange minken.


Det første du må gjøre er jo selfølgelig å kjøpe deg feller, om du kjøper synings feller eller slagfeller er opp til deg. Vi skal gå litt innpå de forskjellige fellene i dette innlegget. 

Synigns fella for mink er et bra alternativ for slagfeller, hvis du har tid til og sjekke fellene dine minimum 1 gang pr døgn helst 2. Målene på fella er HxBxL 15x15x60cm. Den har trampeutløsning og fjørbelastet stengebøyle.  Anbefaler å bruke fella i "folksomme omgivelser der minken ikke er livredd mennesker det er der du har best sjans. Bruk fisk som åte det er altid sikkert som banken. 






Oneida Victor Conibear 120 Slagfelle.                               

Husk alle slagfeller MÅ bygges inn i kasser.                     

Dette er den mest dødlige av alle slagfellene på markedet og sørger for en kjapp død for viltet som jeg mener er viktig, denne fella kan du bruke på røyskatt, mink og mår og er meget effektiv. Fella kan du sette opp langs små bekker, ved sjøen osv. Der det finnes mink kan du sette opp denne fella bare sørg for at du plaserer den så ikke andre dyr en minken, røyskatten og måren kommer  til den! det er også derfor det er påbudt med kasser så ikke katter osv skal komme til. Her bruker du også fisk som åte. 

Jeg er åpen for spørsmål hvis noen lurer på noe.


                                                        Skitt Fellefangst

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar