søndag 26. august 2012

Andejakt

Andejakta er så godt igang som den kan få blitt. Har du det du trenger for en vellykket Andejakt? Her har du noen tips og generell info for og oppnå maximalt med Action under Andejakta.


Trekkjakt.

Trekkjakt på and er en knallfin måte å jakte ender på hvis du har tilgang til åker gjerne i våtmark områder altså jorder som ikke ligger for langt unna vann. Endene trekker innover i landet på morran og ettermiddagen/kvelden for og beite da er det ypperlig å ligge bak camonettet med lokke endene ute. På mange jorder så danner det seg små dammer de dammene er ypperlig og kaste 5-15 lokke ender utpå bruk gjerne 1-2 hanner pr hunn. kamuflasje er et møst på andejakt. " tommelfinger regel " BRYT SILUETTEN.

Hvis du har tid og stunder så må du gjerne lære deg å bruke andelokk det er et nyttig verktøy hvis endene ikke er villig til og lande med det første. Jeg har fått snusen på et firma i USA som lager det de påstår å si er verdens beste andelokker og man betaler gjerne noen 100lapper ekstra for kvalitet. Disse lokkene får du kjøpt HER eller så kan du gå for Faulks sin   stokkand lokk som også er en bra lokk den for du kjøpt HER Og husk Møkkavær er Andevær!


Andejakt i skjærgården.


Andejakt i skjærgården er på mange måter lik trekk jakten. For og oppnå maxmal effekt av jakta så gjør du lurt i å ta deg noen turer med kikkerten stolsekken, før jakta for og finne de områdene som er mest attraktive for endene. Bruk lokkefugl og ha lokkefløyta i beredskap. Husk kamuflasje. Alt av lokke fugler får du kjøpt HER for en billig penge.

                                                         SKITT JAKT 

Labrador valpen min på 8 mnd liker stokkand far og mor med unger som dupper i bukta!                          


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar